İSTANBUL / MALTEPE - Muhsine Zeynep Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizi kutladık. Çanakkale'nin geçilmez olduğunu kanıtlayan şehitlerimizi minnet ve şükran ile andık.

Çanakkle Şehitleri Anma Günü okul etkinkiğimizden kareler...

Mrt

Belirli gün ve haftalarda 08-14 Mart  tarihleri arası Bilim ve Teknoloji haftasıdır.

Öğrenci ve velilerimiz gelişen teknoloji karşısında Teknolojinin etkin kullanımı, karşılaşılan sorunlara çözüm amaçlı bilgilendirme yazısı paylaşılmıştır. Faydalanmanızı tavsiye ederiz.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın Kabulü, Mehmet Akif Ersoy ve Milli Mücadele" konulu söyleşimizde, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Vahdettin ENGİN ve  tarihçi - yazar Emel ENGİN konuğumuz oldular.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma törenimizden kareler..

2.DÖNEM 1.SINAVLARI İÇİN SINAV TAKVİMİMİZ YAYINLANDI

Şbt

Okulumuzda sivil savunma tatbikatı yapıldı.

Şbt

LÖSEV'in İncileri adlı proje kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfi LÖSEV okulumuzda seminer verdi.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Nurcan ARSLAN ve Sevgi ÇELİKER BAYRAM ''Digital Literacy For The Future'' başlıklı eTwinning projesine katılım sağlamışlardır.

Türkiye, Portekiz, Romanya ve Litvanya’dan ortaklarımızla öğrencilerimizin Dijital Okuryazarlık becerilerini geliştirmeyi hedeflemekteyiz.

Ock

Uzman Diyetisyen Rüya YAŞAR, "Bağırsak Sağlığımız ve Probiyotikler" konulu semineri ile öğrencilerimizle buluştu. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Uzman Diyetisyen Şeyma Kavuncuğlu, "Beslenme ve sağlıklı bir öğün nasıl olmalı?" konulu seminerinde öğrencilerimizle buluştu.

Ara

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların her türlü doğal afet karşısında hazırlıklı, bilgili ve donanımlı bireyler olmaları amacıyla verilen "Afet Farkındalık ve Güç Birliği" Eğitimi okulumuzda gerçekleşti.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü okulumuzda düzenlediğimiz etkinlikle kutlandı.

Kas

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, LGS merkezî sınavının tarihinin 2 Haziran 2024 olarak belirlendiğini açıkladı.