İSTANBUL / MALTEPE - Muhsine Zeynep Ortaokulu

Etiket Sonuçları: gezi

May

Öğrencilerimizin farklı deneyimler kazanmaları, nitelikli liseler hakkında birebir bilgi almaları, çeşitli gözlemler yapmaları amacıyla düzenlemiş olduğumuz etkinlikte Şehit İlhan Varank Fen Lisesi'ne ziyarette bulunduk.

Liselerimizde görev yapan okul yöneticileri ve öğretmenlerimize  misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Öğrencilerimizin farklı deneyimler kazanmaları, nitelikli liseler hakkında birebir bilgi almaları, çeşitli gözlemler yapmaları amacıyla düzenlemiş olduğumuz etkinlikte Kartal Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi'ne ziyarette bulunduk.

Nis

Öğrencilerimizin farklı deneyimler kazanmaları, nitelikli liseler hakkında birebir bilgi almaları,çeşitli gözlemler yapmaları amacıyla düzenlemiş olduğumuz etkinlikte 7/E sınıfı ile Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi'ne ziyarette bulunduk.